Eero Kokko

Tervetuloa Eeron kotisivuille. 

Olen jo vuosia ollut kiinnostunut yhteiskunnan kehityksestä. Minä olen toiminut yrittäjänä ja yritysten osakkaana yli 30 vuotta. Samanaikaisesti olen toiminut vuodesta 1981 alkaen lehtorina Metropolia ammattikorkeakoulussa ja sen edeltävissä oppilaitoksissa.

 

Elämän ohjeenani olen pitänyt sitä, että jos yhteiskunnassamme menee hyvin niin silloin myös valtiolla ja kunnilla menee hyvin. Kun kotikunnallani menee hyvin, niin myös siellä olevilla yrityksillä menee hyvin. Kun yrityksillä menee hyvin niin se ruokkiin myös hyvinvointia kuntalaisille, yrittäjille ja heidän yritystensä työntekijöille. Tästä syystä on tärkeää vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin ja saada tämä lumipalloefekti toimimaan hyvin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: